Flytt

Överraskningen är.. Att jag flyttar tillbaka till Buskung! Den här gången ensam. Jag ser fram emot en toppenstart med massa nya besökare! Jag ska förbättra mitt bloggande. Om en enda läsare härifrån tycker Buskung är sämre byter jag tillbaka hit. Det är därför det är så viktigt att ni besöker den, bedömmer och följer den. För jag lovar, om ni gillar den här bloggen - Kommer ni älska Buskung! Fylld med massa nya grejer och mycket bättre & intressantare uppdatering. Kom igen nu - FÖLJ MIG DÄR! :D Designen är inte riktigt klar än, men whateva. Besök!
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se
www.buskung.blogg.se

Tidigt

Hej, vaknade jättetidigt imorse.. Vet inte varför. Kanske för att jag gick och la mig supertidigt, så jag vaknade nyss faktiskt :/ Men bara så ni vet, jag håller på med en överraskning.. Den blir nog klar idag så om jag inte uppdaterar så betyder det bara att jag håller på med en "förbättring" eller ja, vad man nu vill kalla det ;) Puss på er!
Heting!

Bilder från idag!

Outfit & facelook.
Julia äter frukost.
Hihihi söt!

Status till mig, 17 gillar på min klockrena kommentar!

BEEEEEEEEEEEEEEVIS!


Älskar att fota sådana här bilder!

Haha, så galet kul! Min dator är full av sådana här bilder.. Men lägger aldrig ut dem :$ Haha, gissa varför? Men nu för en gång skull tänkte jag var lite, kom ihåg lite, snäll. Annars då? Gör typ absolut ingenting.. Ska lägga in dagens outfit sen om jag pallar. Annars är jag inte på så mycket blogghumör. Är inte på humör för någonting, är rätt ledsen.. Så min design kommer inte idag heller. Och nej, jag säger inte varför jag är ledsen i bloggen. Det är privat. Men vi hörs nog något mer idag, chääna!

Finns det killar som är så?

Hitta en kille som säger att du är vacker istället för sexig.
En som skiter i alla andra tjejer han kan få.
En som ligger vaken bara för att se dig sova.
En som håller dig hand i hand framför alla hans kompisar.
En som konstant påminner dig om hur mycket han älskar dig.
En som tar med dig när han ska träffa sina kompisar.
Och en som vänder sig om och säger till dom: "ser ni den där tjejen där borta? det är henne jag älskar ♥

.


I was created to live with you. But times are gone now.


Du har rätt när du pekar ut dina brister, faktiskt.

Hej, idag mötte jag upp Julia runt halv elva, oouf tidigt! Gjorde även ett tidsinställt inlägg. Det där om min vecka ni vet? Hoppas det uppskattades. Idag har vi mest trängt oss på en varm buss, och inte haft det sådär jätteroligt.. Vi köpte mackor på Coop i Jakobsberg som smakade helt okej, sen Pucko. Och åt min första Läkerolask (haha ja, jag älskar dem!) Sen februari, har inte fått äta läkerol.. För jag missbrukat det typ. Men någon gång skadar det väl inte att köpa ändå? Ja, så det var lite om min dag.. Ligger helt död med datorn i knät, har ätit ett äpple men ska ta något att dricka också. Hörs senare! ♥

Veckan som kommer

Jag vet inte hur mycket läxor vi kommer få.. Men om vi inte får så mycket läxor kan jag säkert träffa kompisar
innan mina träningar osv också. Men om vi har läxor gör jag såklart dem och pluggar efter skolan, satsar ju lite extra nu.. Så det är min vecka, kanske lite intressant att veta.. ;) Och förlåt för "skylten", den blev jättemobbad.. Men mitt Gimp hade blivit konstigt! ;s

Från igår kväll

Haha bjuder på mig!
Hej jag gillar att klättra på lyktstolpar!
Haha usch mitt fejs.
Julia skulle såklart också göra som mig! Eller så var det tvärt om.. Hehe :$
Haha jag älskar dig
Ja, det var lite dåliga bilder.. Får se om jag tar med systemen idag :)

Ni börjar hitta tillbaka

Juste, har inte gett er bilderna från Grönan, första gången för i år! Ni får två mobilbilder.

Godmorgon! Vaknade tidigt för en gång skull men det är ju rätt bra för att vara jag. Gick å andra sidan och la mig tidigt igår, så det kanske är därför. Har ätit en god frukost och ska snart fixa mig, borsta nötterna och klä på mig. Ni börjar hitta tillbaka hit! Blir riktigt glad när jag ser att statistiken höjs för varje dag. Snart är jag tillbaka på toppen. :) På bilden ovan var jag förresten blondin, passar jag i det, vad tycker ni sötnosar? ♥ Och så kommenterade en anonym om min lilla bild, det var inte Tilde & Vilma, utan jag och Vilma.. ;) Haha, men nu ska jag nog ringa Julia. Pussar!

Så jävla skön video, kolla på hela!


Ny design påväg!

Och nej, jag har inte chokladen i näsan..
Yes, den nya designen är påväg.. Kommer kanske upp imorgon eller någon gång under nästa vecka. Håll utkik!

Video från några dagar sen

Kom nyss hem, Julia behövde gå hem tidigt.. Men denna video är i alla fall från tisdags eller onsdags.. Har ingen koll, hehe. Men here you are, enjoy! ♥

Mobilbilder från idag

Facelook of today.
'
Madde & Vilma
Haha, idomin! ;)
Heeeeeeeeej! Haha, jag, Jacina & Diana :)
Bjuuuuder!
HAHHAHHA ja, mitt namn var muppen.
Ja som sagt, jag har så jävla kul med er.
Haha, fint Sinta!
Love you.
Så jävla fina!
Catrin gillar mina meloner.. Oj jag menar ärtor. Haha igga mitt attraktiva leende.
Ja..
HAHAHHAHAHHA
Ja.. Ni har redan sett för mycket. Puss! :$

Älskar er

You make my day happy girls ♥

Det är något magiskt med fredagar

Dagens; Jeans från Crocker, strumpor från H&M, tröja från H&M, tjocktröja från Peak Performance.
Hej sockerpluttar! Kom nyss hem efter en låååång dag i skolan osv. Vi började 08.35 och slutade 15.10, drygt som in i lingonskogen. Haha. Hade det i alla fall grymt kul med Diana & Jacinta, garvar aldrig så mycket som i deras sällskap. Var även med Tilde, Atena, Catrin och några fler på rasten. Min engelskalärare pratar skitfort, hon kommer från New york.. Och min so-vikarie hade en asäcklig näsa och en hårig mage. Och jag satsade som fan på bilden, men i slutet av lektionen sa läraren "Ni vet väl att jag inte kommer bedömma er i den här uppgiften?" Man bah yeeeeeeah. Men annars var dagen bra och kul och gick rätt fort trots allt! Efter skolan var jag med Julia, Jacinta, Vilma & Maddelene ett tag. Vi var vid Philips gård och gungade.. Hehe, nolifers kommer här! Men nu ska jag och mamma laga mat, vi ska baka pizza! Hemmagjord pizza in my ♥ Tror jag bloggar lite mer senare, efter maten typ. :)

Vädret

<p>&lt;a href=&#039;' &gt;iframe&gt;</a></p>
<p>Hej! Har lite bloggsug haha. Men nu kommer typ inga läsare så kommer nog inte blogga här.. Men vill liksom bara fylla på inläggen. ;) Ska snart läsa en bok, duscha och sånt nödvändigt. Tagga inför imorgon, sova tidigt. Lång skoldag imorgon så ska dejta sängen redan klockan 9. Barnsligt tidigt men vill orka med skolan imorgon, den är ju trots allt väldigt viktig! Satsar på mvg i allt och då måste man ju sova. Måste bestämma kläder till imorgon också. Så jag har ju lite att göra alltså! Bäst att sätta igång på en gång..</p>
Hej! Har lite bloggsug haha. Men nu kommer typ inga läsare så det är ju trist.. Men vill liksom bara fylla på inläggen. ;) Ska snart läsa en bok, duscha och sånt nödvändigt. Tagga inför imorgon, sova tidigt. Lång skoldag imorgon så ska dejta sängen redan klockan 9. Barnsligt tidigt men vill orka med skolan imorgon, den är ju trots allt väldigt viktig! Satsar på mvg i allt och då måste man ju sova. Måste bestämma kläder till imorgon också. Så jag har ju lite att göra alltså! Bäst att sätta igång på en gång.. Men ni kan i alla fall se värdet för veckan där uppe, kan ju alltid vara bra. Puss!

Vem är det?

Den som gissar rätt vinner en resa till Albanien! Eller nej.. Men ni kan få en puss :)

Heta brudar


Jag och Tilde idag medan vi väntade på bussen, älskar dig tjejen. ♥

What i by today

Usch, förlåt för mobilbilderna! Men systemen var tillfälligt borta ;$ Haha, undrar hur man kan vara så jävla slarvig. Jag undrar faktiskt, någon som vet?

Thursday and cloudy, but nice still.


HAHHAHAHAHHA heting på andra bilden! Jeansen är från Levis i think, skorna är Converse, baslinnet från Gina Tricot och tröjan är oxå från Gina trikååååt. :)

Hello my darlings! How are you? I'm fine, thank you. The day was great and the day will go very fast. But i was only the half day in school. Oj, råkade glömma att min blogg inte ingår i Engelska skolan ;$ Nej men seriöst, man börjar snacka engelska efter skolan också! Det bara blir så. Haha, men det är roligt :) Gick ju bara halva dagen i skolan idag, jag skulle till tandläkaren sen. Vi hade so men läraren var sjuk, så vi fick ha rektorn istället.. Sandy Schäfer heter hon och kan inte svenska. Så det lät skitkul när hon sa typ "Nääärvaooo" istället för presence. Efter so:n hade vi engelska, det var rätt kul men läraren kommer från New york, det innebär ju att hon inte kan svenska så hon pratade skiiiiitsnabbt. Men det var helt okej att hänga med ändå. Som sista lektion för mig var det första franskalektionen! Det gick bra och så, ms Lacasta.. Eller ja, Madame Lacasta, kommer från Frankrike så hon är ju duktig. Men hon kan inte heller svenska.. Så det blev lite knepigt om man inte förstod på franska eller engelska. Haha. Efter skolan gick jag och mamma och åt lunch på ett café innan tandläkaren. Där gick det bra och så. Ett sista stopp i Vällingby för att köpa en pärm och lite böcker så var vi hemma. Mötte även Linn och Lovisa på bussen och det var riktigt länge sen, men roligt! Om det var någon som orkade läsa allt, så tjoa till!

Länkbyte!

Skulle göra länkbyte med denna söta chey, Ebba heter hon. Läser hennes blogg varje dag, eller jag ljög.. Flera gånger om dagen! Hon skriver bra och lägger upp mycket egobilder, sen är hon sjukt duktig på att designa! Riktigt söt och kreativ är hon också. Ni kommer fastna för hennes blogg direkt, jag lovar! KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Good afternoon ms läsare

Fråga mig inte vadfan jag håller på med på bilderna..

Chattar lite med Jacinta på facebook, hon går ju i min klass! Trivs så himla bra i Engelska skolan, den är verkligen bra. Kom hem från min träning för.. En timme sen ungefär, har duschat och ätit. Träningen gick bra, Camilla körde hårt med oss så efteråt stank vi alla som ruttna skunkar. Haha, men det var kul.
Imorgon ska jag bara gå i skolan halva dagen, jag ska till tandläkaren och kolla nötterna sen. Ska bli roligt, inte ett dugg ironisk. När Paulina sen har slutat skolan tror jag att jag ska träffa henne, och kanske någon mer? Roligt i så fall! Men nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta nötterna så jag har det gjort. Kram på er!

En sak jag dissar..

Bild från google.

Jag hatar finnar. Okej, vem gör inte det liksom men usch, jag har fobi mot finnar. Jag har en finne just nu, det är typ min andra finne i mitt liv.. Uuuurk så jävla äckligt! Tvättar mitt ansikte 24/7 när jag får finnar, och annars också.. Men extra mycket då. Det ser så jävla fult och äckligt ut. Uuuusch, big diss för finnar!

Two things

Två rätt så söta blusar, 199 kr från Gina Tricot! :)

Skolan gör våran dag

Yes, skolan är våra dagar numera.. Det känns konstigt. Åka buss två gånger om dagen, prata engelska, nya kompisar, nya lokaler, allt! Men dagen har varit super, verkligen asrolig. Vi började med bibliotek, vi pratade mest om mobbing och så igen. Den lektionen hade vi på svenska, riktigt skönt faktiskt! :) Efter det vart det no, Sciens och NO teori i två och en halv timme.. Lite småsegt men det funkar. Efter det - lunch. Kyckling och ris, det smakade sådär men kyckligen var god. På lunchrasten var det så sjukt kul, var med Jacinta, Catrin, Diana & Tilde, vi flummade galet :) Så sjukt roligt! Som sista lektion hade vi matte, vi jobbade inte i den vanliga, hederliga tråkiga boken :D Utan vi lekte leker.. Haha, fast på matte då. Rätt nice. Nu ska jag snart träffa Mira, vet inte vad vi ska göra men hon ska ju följa med till min kickboxning eftersom att hon kanske ska börja! Bloggar mer sen, men jag kanske slutar blogga eller tar en paus, statistiken är verkligen rutten.
Puss på magen!

Kramsången

Haha, så sjukt gullig! Ger er musikvideon också. :) Se hela, så jävla sööt!

Iste

Hej, sitter och dricker iste och ville bara lägga upp lite bilder, fast det blev dåligt ljus. Kom nyss hem från stallet, Mira följde med idag. Fick Sture så ni kan ju gissa er till hur det gick.. Sitter och funderar på vilken buss jag ska ta. Haha, normalt! Men jag hör med dem som går i min klass osv. Julia & Tilde ska ta en buss innan mig för Julia börjar tio minuter tidigare än mig och Tilde.. Men Tilde åker med Julia ändå. Så ja, det är väl vad jag hade att säga.. ;) Ska duscha nu, puss på er! Ps.. Urk på min statistik. Ds.

Vad är snyggast på mig - Blont eller rödbrunt hår?

Före vs Efter. Dem flesta har sagt att det blev jättesnyggt och att jag passar bäst i mörkt hår.
Men vad tycker du?

Lasange, Engelska skolan, stallet och mira

Riktigt het bild, just nu!
Statistiken luktar apa. Dagen var rätt seg faktiskt. Vi gick igenom schemat tusen gånger, regler och massa sånt. Och så hade vi aktiviteter och jag lärde känna Frida lite mer, och några andra tjejer & killar som jag har glömt namnet på.. ;) Imorgon börjar schemat på riktigt och det ska bli riktigt skönt. Komma igång med allt igen, slippa allt regelsnack och sånt. Alla vet att man inte ska mobba folk, liksom det är ju självklart? Men man fattar ju varför dem tar upp det ändå. Har redan hört en kille bli mobbad.. För att han är liten och svart, och inte kan så bra svenska. Omogna jävlar som håller på!
Snart ska jag i alla fall äta lasange och sen ska Mira komma hem till mig. Ska ju rida idag så hon ska följa med och kolla det :) Ska bli roligt! Hoppas vi börjar träna på olika saker idag och inte bara rida ut, det är så tråkigt! Uppdaterar nog mer innan jag åker, vill få upp statistiken idag. Vad händer? Såhär lite läsare har jag inte haft sen jag startade bloggen. Kram till er i alla fall!

Höstmys

Så mysigt till hösten! Ginatricot för 199 och 299.

Godmorgon! :) Gick upp för ungefär en timme sen. Är helt klar. Börjar kvart i nio idag, så jag och Tilde tar bussen som går tio över. Så är man där lite innan, det känns ju alltid bra. Det känns bra att ha en vardagsblogg också! Hoppas det är okej med er, men enligt statistiken ser det ut som att ungefär alla tycker det.. ;) Idag har vi aktivitetsdag i skolan så jag har bara på mig mjukisbyxor och t-shirt. I Engelska skolan ska man ju "gå klädd", eller vad dem nu säger.. Men på aktivitetsdagar osv får man ju ha mjukisbyxor. Nu ska jag börja förbereda lite och sånt, efter skolan ska jag träffa Mira, Tilde, Julia och kanske nån mer. Puss!

Viktig fråga

Vill tillbaka!
Godkväll.. ;) Jag kom nyss hem, har varit ute med Julia. Sen träffade vi Vilma-Pilma och Freja också. Spelade även in videoinlägg som ni ska få se ! :) Har tänkt att kanske göra om bloggen, till en vardagsblogg. Lägga ut bilder men mest skriva om min vardag, musik, mina träningar, tips, allt sånt liksom. Göra bloggen jätteintressant om olika saker. Men jag ska inte byta namn! Jag vill ha kvar den här bloggen för det går rätt så bra för den. Men inte ha en enbart fotoblogg. Såklart kommer det foton också :) Men inte lika mycket "systemfoton", för det är kul att skriva om vardag också. Vad tycker ni - Ska jag skriva om min vardag och massa annat istället? ♥ Då lovar jag att uppdateringen blir bättre.. Kommentera nu!

Tips - Olika slutartider

Slutartid 1/20 Bländare: 1,8
Slutartid 1/100 Bländare: 1,8
Slutartid 1/250 Bländare 1,8
Slutartid 1/500 Bländare 1,8
Ville bara lära er om olika slutartider osv. Kör inte alltid på auto, ljuset blir trååååååkigt. Använd manuell och ställ in din kamera själv! Jag lovar, bilderna blir mycket bättre :) Träningen gick bra och nu ska jag äta. Puss!

Tilde & Julia

Några bilder på söta Ronja! Sitter med Julia & Tilde. Dem ska kolla på min träning idag :) Kickboxning ni vet. Har varit med Tilde &  Paulina mest idag i skolan, och lite med Frida som jag lärde känna litegrann. :) Dagen var bra i alla fall, känns redan som om jag kan massa ny engelska så det är nice.. Blev nöjd med min klass och allt, lärarna är bra mm. Imorgon ska vi ha idrottsdag. Men jag uppdaterar mer efter min träning. Vi hörs!

Jag ska ta upp bloggandet igen!

En dålig webbcambild från just nu.
Hej! Är så dålig på att uppdatera, har tappat bloggsuget lite.. Men jag ska försöka hitta det igen. Sålänge bloggar jag för eran skull! Har nyss duschat, smörjt in mig med brun utan sol och satt på mig pyamas. Mysigt! Är rätt redo för imorgon, första skoldagen i en helt ny skola. Ska stå vid Julias dörr klockan åtta imorgon, sen möter vi upp Tilde och tar bussen till skolan. Börjar kvart i nio, men det är ju alltid rätt bra att vara där lite före när allt är nytt. Ska bara bestämma kläder till imorgon också. Efter skolan har jag planerat att fota, och sen har jag träning, kickboxning. Ska bli hur roligt som helst nu när jag tränar med 98or-95or. Är ju 99a så skulle egentligen inte fått flytta upp, men Camilla (min tränare) tyckte jag kunde göra det ändå :) Kommer ha två tränare och det är Camilla & Lennart. Tror det blir bra! :) Kommer bli en rolig vecka, i helgen är det bara jag och mamma hemma och så ska vi göra hemmagjord pizza på fredagen. Så jag hoppas att Engelska skolan är bra, men det tror jag!
Har ni redan börjat skolan? ♥

Jag gillade att vara med på kort när jag var liten mer än vad jag gör nu..




Haha, vilka gamla bilder! Sitter vid mammas dator så det är därför. Ingen bra uppdatering igår, var på Grönan igen. Börjar bli rätt välkänd där ;D. Men det var kul, kan visa vad jag åkte via videos sen. Men roligast var nog Extreme och Jetline.
Har ätit en mysig och lång frukost och har haft en bra morgon. Fick "Thesims3-sjukan" så jag måste köpa ett nytt då jag tappat bort mitt! Lite synd att man måste ha "originalet", eller det första spelet för att köpa dem andra. Annars skulle jag nog köpa Kvällsnöjen, Husdjur eller Drömjobb. Haha, låter som värsta geeken! Men spelar inte alls det ofta. Nu ska jag börja fixa mig och sånt. Hörs senare!

Favorit i repris

Favorit i repris, självporträtten i bilen, utan tak! Dock oredigerade..
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Mamma i skärpa och oskärpa

När blir ljuset bäst , när mamma är i oskärpa eller skärpa?
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Min dag i bilder!

Många läsare bad mig blogga så här kommer ett litet inlägg.. :)
Vaknade och gjorde lite fula miner, åt frukost, fixade mig och åkte iväg på en tråkig biltur med familjen.
Tog lite kort i bilen, hade tråkigt och orkade inte lyssna på mamma & pappas babbel om.. Ja hehe, jag lyssnade som sagt inte!
Mamma och jag hade tråkigt inne på.. Någon tråkig affär och mamma ville ha en ny profilbild. Där satt den! Dock inget bra ställe att fota på inne i en tråkig gubbaffär..
Åt lunch på en restaurang och tog även lite mer egobilder.. Haha, me like! Synd bara att filuren bredvid mig hade mage att tränga sig in i min kungligt vackra skapelse!
Åkte till Sollentuna centrum, mamma och pappa skulle köpa turkiska kräftor och jag hårfärg. Hårfärgen hittade vi efter 76 minuter och 20 sekunder. Kräftorna hittade vi efter några timmars letande i typ 8 olika centrum?
Tänkte även vara snäll mot mina läsare för en gång skull.. ;) Nej, men då la jag upp en bild på min kära moder! Hon har inte potatisnäsa, inte lika stor i alla fall..

Restaurang

Hela min familj & jag åt kycklingrulle med olika såser, chilli och grönsaker. Om nom nom nom..

Sitter med färg i håret

Yeeaah, jag ska färga håret! För att inte vara som alla andra så färgar jag ginger! Haha, heting. Nej men har faktiskt varit rödhårit när jag var liten. Jag har varit svart, röd, platina, sandre, mörkbrunt, mörkblond, blond, ljusbrunt.. Höhö allt typ. Ja, tyckte bara det var time to update.. :)

Mitt namn är Trötter

Canon EF 50 mm f/1,8 II
Jag älskar dig min tröttis ♥

Vinnaren av tävlingen!

Hade ju en tävling om svaret på en fråga om en bild. Och nu har jag utsett vinnarna!
Svar nummer tre var rätt!
Vinnarna är lovade en länk så här är vinnarna;
Mira
Moa
Moa

Är dem för många?

Jag har verkligen sjuukt många mascaror. Och för mycket smink. Räcker det inte med en av varje? Det borde det göra. Jag har typ minst 4 fulla, stora neccesärer med bara smink. Och jag använder typ en fjärdedel av en utav neccesärerna. Mascarorna på bilden är bara hälften av alla jag har..

Ronja

Har helt glömt visa bilderna från när jag fotade med Ronja. Men here it is :) Kan visa flera senare. Kom nyss hem från gymmet och har duschat nu. Ska chilla ikväll bara :) Vad ska ni göra ikväll? ♥

Här ska det städas!

Det ser ut som en korvgarderob där inne. Ska göra någonting åt det nu! Kollade förresten in på mertrafik-sidan, säger inte vad den heter men den är mycket bättre än bloggtrafik och jag ska ha en tävling om den sen.. ;) Men till saken - Hade bara 132 poäng kvar! Nyss hade jag 400, haha. Men nu ska jag städa, puss!

Brun utan sol

Har duschat nu och passade även på att smörja in mig med brun utan sol. Försökte få ljuset att inte spegla sig i flaskan men det gick ju såklart inte. Jaja, ni får nöja er ändå! Börjar redan märka lite skillnad och det ser verkligen äkta ut, trodde det bara skulle vara en brunt fet sörja. Men nej, det funkar superbra! Den kommer från Kicks och kostade 179 kr om jag inte har fel.

Frida




Hej sötnosar! Statistiken ser ut som en rutten fisk. Men idag ska jag blogga hjärnet! I promise. Ska inte göra något speciellt idag. Bara baka inför imorgon när vi får gäster, och städa min garderob. Det ser ut som ett bombnedslag där inne. Imorse fick jag förresten Frida-tidningen. Den är så sjukt bra :). Man fick även med en ögonskugga också. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, vi ses! ♥

Hos Viper

Haha, tro inte jag rider såhäääär dåligt! Han bråkade lite, det var därför.. ;)
Haha, nej inte alls för lång!
Här hoppar vi, och hindrena är rätt låga men Viper tycker dem är jäääättehöga så han hoppar dubbelt så högt som hindrena är. Haha..
"Här har jag lust att slänga av Martina genom att vägra och springa åt sidan!" Btw här ser man
verkligen hur tjock den lilla busponnyn är.
Ja, ni ville se lite bilder från när jag var hos Viper med Ellen. Så här var dem!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Kan ni bara lägga ner?

Bild lånad från google.

Aa, jag undrar.. Varför är det så stort snack om Gröna Lund? "Har du åkt den?" "Ofta du inte har åkt den!" "När var du senast på Grönan?" osv.. Liksom, är man på Grönan för att slå andras rekord i vad dem kan åka? Jag trodde man var där för att det är roligt liksom, att den är nånting som man gör kanske en gång om året..? Jag har inte varit där på två år.. Och det ska bli skitkul att åka dit, verkligen! Men ändå, varför är det så jävla viktigt vad man har åkt och inte? Jag är skiträdd och kommer förmodligen aldrig åka frittfall, men so what? Är jag en sämre människa för det? Inte riktigt va. Så lägg ner med det där snacket om att vara coolast på Grönan, dem flesta tycker det är skitfånigt ändå.. Även fast dem inte visar det.

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Kaviar frukost

Mumma. Haha, visste ni att jag älskar ost? På Sjösportlägret glodde alla ögonen ur sig för jag tog så mycket på mina mackor.. Fast variation är bra så idag tog jag kaviar, Kallas kaviar i mitt hjärta. ;) Nej men det är om nom nom. Just nu chattar jag med Mira, vi ska till Grönan idag! Kommer bli grymt kul. Kommer hem vid åtta ikväll och ska äta middag då, sen kanske jag träffar några eller så tar jag en chillkväll.
Bloggade inget igår, hade ridning och har lite mobilbilder.. Ni har ju önskat att se mer hästinlägg så ska försöka ta med mig kameran till stallet lite oftare. Yes, men ni fick i alla fall era tre tidsinställda igår så jag tror inte ni brydde er så värst mycket om att jag inte var där egentligen..

Skapa en länk i menyn

Gå först in på design, och sen kodmallar.
Under <div id="side"> <div class="nav"> klistrar du in följande kod: <li><a href="WEBB ADRESSEN">LÄNKENS NAMN</a></li> där det står länkens namn fyller du bara i webbadressen.
Sen sparar du kodmallen ! :)
Hur enkelt som helst.

Altanbygge

Vi målar, och bygger om våran altan. Så jag hjälpte mamma igår och måla "staketet", det ska bli grönt.. För vi har lite gröna färger på vårat hus också. Det blir rätt så nice, med nya soffor ute på altanen och mycket större och så. Nu kan man sitta där ute med en filt om sig i höst och snacka, sitta vid datorn, dricka te osv. Riktigt mysigt!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Välkommen in

Stor hiss till denna låt, älskar den!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Monday dinner

Mums ♥ Haha, men det var jättegott. Lite för lite rostbiff bara, mamma hade köpt för lite, haha. Om ni inte ser så är det rostbiffsallad. Men nötter, avocado och massa mumma saker. Om nom nom..

Film, te och mys




Lite dåligt ljus, dem är oredigerade.. Och ja, jag är väldigt lat!

Hej! Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen idag, har bara gjort ett inlägg. Inte så snällt. Idag har jag i alla fall varit med Linnea. Vi hade det ganska kul. Vi gjorde lite olika filmer på Photobooth (ja, Linnea har Mac-dator och jag är inte ett dugg avis!) och ja. Sen drog vi till Lövsta, jag cyklandes och Linnea pratandes på min pakethållare. Vi badade såklart. Efter såg vi på film, Kalle Blomqvist. Tycker den serien är rätt bra faktiskt.
Ikväll blir det nog videoinlägg förresten, har ju uppdaterat så dålig så det är ni värda! Spelar in från mobilen så det inte ska hacka.

På inköpslistan

Jag måste verkligen köpa en ny plattång. Den jag har är liten, funkar inte så bra, den håller inte så länge osv. Jag tror jag ska köpa den ovan! Den är bäst i test på "Bäst i test's" hemsida. Den fick betyg 10/10 och det enda minus är att den är lite trög att nypa ihop. Men man kan båda locka & platta jättelätt med den, resultatet håller länge mm. Så jag tror jag ska satsa på den! Förut kostade den nästan 600 men nu har priset sänkts till 440 kr ungefär. Tycker det är helt okej! :)
Och just det, jag uppdaterade inte bra på kvällen igår. Men jag var med kompisar hela kvällen och när jag kom hem var klockan rätt mycket. Var trött och lite sånt, så jag gick och sov direkt. Drömde en mardröm, hade glömt att hissa ner rullgardinen och slog huvudet i taket.. Så ja, vaknade rätt tidigt!

Mira II

Nu ska jag ut och träffa Ronja, vi ska fota! :) Hörs sen!

På bara ett år

Jag för ett år sen:
Jag nu:
Tiden går så jävla snabbt. 2010-2011 har varit så sjukt svårt. Det är inte bara utseendet som har förändrats. Allt har blivit annorlunda.

Söndag morgon




Godmorgon! Elin messade mig och väckte mig, haha. Men jag har nyss ätit frukost, macka och varm choklad. Det börjar bli kallt på kvällarna nu. Drack te i går kväll. Det är gott, men det får mig att tänka på vinter. Snö, kallt, blääk. Men, idag ska jag nog till stallet lite senare. Ska städa mitt rum osv först. Sen ska jag möta Elin vid tre, tror jag. Det är inte helt klart men jag tror det. Messar även lite med Ellen.
Är fortfarande lite förkyld men det är inte så farligt, så jag tror det blir helt bra imorgon eller övermorgon. Hoppas! Och juste, det var några hästintresserade människor som ville att jag ska skriva lite mer om hästar, ska jag göra det? ♥

Saw 6

Jag är inte så mycket för film egentligen, ser nästan aldrig på tv faktiskt. Men Saw 6, eller Saw VI som den också kallas, verkar skitbra! Jag har sett 3:an med Svampen, den var skitläskig. Svampen tyckte inte det, men jag var typ rädd varenda kväll i en vecka efter.. Alltså verkligen rädd. Men jag älskar skräckfilmer, när man väl ser dem. Den där spänningen, att något kommer hända. Jag älskar det. Och Saw VI verkar läskigast av alla, så den bara måste jag se!
Ska jag skriva mer om min vardag i bloggen?
Ser framför mig en massor av kommenterer om era åsikter. Kom igen nu!

Mira I

Hejsan. :) Idag har jag fotat mira, tyvärr tog kamerabatteriet slut ganska snabbt. Så jag ska ladda kameran när jag har skrivit klart det här inlägget. Men ja, några fina bilder fick vi i alla fall! Vi var i Vällingby, så sen gick vi och åt. Jag köpte en macka på Pressbyrån och ett äpple. Lite senare köpte jag choklad också.. Mihih, så typiskt mig, eller hur? :$ När vi hade ätit gick vi runt och kollade i affärer, och pratade och sånt. Så enligt mig var dagen lyckad. Jag var tvungen att dra hem runt fyra, och då tränade jag med pappa. Jätteskönt, fast det var ju väldigt varmt men aja. Eventuellt ska jag gå på grönan med Mira också, och då blir det imorgon eller på tisdag. Superkul! Men jag antar att ni är sugna på bilderna så here you are. ♥
Även om vi bara hann ta typ 100 bilder, så är jag rätt nöjd med resultatet! Jag älskar Miras hår, haha.
Och eran åsikt då? :)
Förresten, glöm inte att delta i min tävling till fantastiska priser ;d Klicka hääääär!

Sneakpeak

Här har ni sneakpeak på den nya designen! Ja, jag vet att jag nyss bytte design & header.. Men jag blev inte så nöjd. Har hållt på med designen sen klockan 18. Nästan sex timmar.. Och jag är långt ifrån klar. Så det kan ta ett tag, några dagar, någon vecka eller ja, det tar den tid det tar! Men håll ut kära bloggläsare.. ;) Innan det kommer ni ju ändå kunna läsa alla inlägg om fotografering, Gimp & bloggdesign! Och designen kommer, jag lovar. :)♥ Glöm även inte att anmäla dig till min tävling!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Tävling - Vad tänker jag på..?

Vad tänker jag på, på denna bild?

Alternativ;

1. Nu knäpper den äntligen av och då kan jag äääntligen sluta le!
2. Han är så sjukt snygg, måste bara drömma mig bort en sekund.. Oj fan, kameran tar kort!
3. Undrar hur fotograferingen kommer bli imorgon.. Rosa åsnor är fina.. Min nattlampa är gammal.. Omg kameran!

Det är då dem supernormala alternativen. Och ja, det är precis det här jag brukar tänka på i min vardag! Vinnaren vinner en länk i min meny i en hel månad! Och ett helt inlägg om din blogg, där jag tar upp det bästa med den osv.
Skriv bara siffran du röstar på i kommentersfältet och du är med och tävlar.
Jag ser ditt ipnummer - Rösta endast en gång. Skriv namn & bloggadress. Du måste ju såklart ha blogg för att delta.
Röstningen avslutas inom några dagar.
Lycka till! :)

Den eleganta damen

Godkväll gott folk ;) ! Träffade ju Julia & var med henne hela dagen idag. Vi gjorde mest om designer, så var vi i Åkermyntan ett tag också och åt lunch. Jag fotade även lite porträtt av henne då hon skulle föreställa en elegant tant. Haha, här är i alla fall resultatet. :)
Det var ingen seriös fotografering, utan mest flumm :) Haha! Förresten, håller på med den ny design.. Jag vet, jag blir aldrig nöjd! Men den är skitsnygg hittils, så mycket kan jag säga. :) Ni kommer inte bli ledsna för att jag byter. Men innan jag går ska jag bara säga - Kommentera mer hörni! :)

Litenkamera siktar högt



Martina avslöjar - Hur jag är när jag är flummig

Ja, jomen det här är vad jag och Julia är när vi är tillsammans! Haha, jag älskar dig din underbara korv. ♥

Tips - Byt sida på menyn

1. Gå in på design och sen stilmallar.
2. Sök efter #side genom att hålla in ctrl+f. Sen ska du hitta "Float". Om du vill ha menyn till vänster ska det stå left, och till höger ska det stå right.

Sen måste du byta sida på inläggen också och det gör du genom att klicka dig ner till #content. Därefter ser du också "float". Men om du nu bestämt dig för att ha menyn till höger ska det stå left där. Och right till vänster. Det är alltså tvärt om.
Good luck! :)

Mindre hack.. Trodde jag

I början hackar det nästan ingenting alls, men sen hackar det mer än någonsin! Fel på min dator antagligen..

Är lite mainstream för en gång skull

Canon EOS 1000D + Canon EF 18-55 mm + Silverbakgrund
Foto & redigering: Martina Brandt (jag)

Bilderna är faktiskt tagna med mitt kitobjektiv! Men man kommer väldigt nära med det.. :) Den blåa, rosa, gröna, fula, whatever-bakgrunden lägger du bara till i tex Gimp, som finns att ladda ner gratis här. Har även köpt en ny cykel idag, även brun utan sol.. Man får väl fuska lite? ;) Julia bokade även första plats på pakethållaren till och från skolan. Idag har jag även kommit på följande;
Man kan inte slicka bort sås från armen, man måste torka bort den med en servett! Sorgen var stor.
Gubbar i cykelbutikerna snackar hejdlöst om gafflar, bromsar, bakåttramp och massa andra ord utan betydelse.
En stickad tröja är alldeles för varm i solen.
Den nya grillkryddan på restaurangen Massagotti föll mig inte i smaken. Men såklart pappa älskar den, som vanligt "men det är väl inget fel på det här ?!" som han även sa när jag fick kokt kött på Teneriffa.

Tycker jag är väldigt smart som kommit på allt dessa! Nu ska jag gå ut och ta frisk luft.. Eller något annat som låter lite mindre töntigt.
Puss!



Detaljer

Satt och letade inspiration till saker att fota, och då kom jag på ett tips från Fanny's blogg. Att fota detaljer i huset! Jag fotade dock bara mamma & pappas sovrum. Men det var rätt kul att testa! :) Om du inte har något att fota, fota detaljer i huset!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Förkyld

Har sovit över elva timmar inatt vilket var väldigt skönt. Är förkyld och sjuk idag, nyser hela tiden och ja, det är inte så kul. Ovanför har ni i alla fall dagens klädsel, leggingsen från Gina och den gosiga tröjan från H&M, den har ni ju sett förut. Idag har jag inget planerat, ska äta lunch i Vällingby med mamma. Sen ska jag mest vila tror jag. Julia ringde förresten, hon är också sjuk stackaren! Så vi ska träffas en stund, kanske äta något gott och ta det lugnt. Sällskap är ju som bäst när man är sjuk och har tråkigt. ♥ Vi ses sen sötnosar!
Förresten, här är "den feta länken" till dem fem första som kommenterade det här inlägget.
Julia Holmen.
Tessanstyle.
Josefin.
Felicia.
Diman.

Canon EOS 1000D

Om ni någon gång funderar på att köpa en ny kamera, tveka inte på Canon EOS 1000D. Alla tror att den är värdelös, men den är riktigt bra. Är grymt nöjd med min kamera. Den är den mest prisvärda på hela kameramarknaden. Väldigt lätt & smidig också, tar fina bilder och är lätt att förstå sig på. Med videon ovan förstår ni säkert vad jag menar med att kameran är grym. :)

Har jag utvecklats?

Mina porträttbilder för ett år sen..
Mina porträttbilder nu..


Både bilderna är oredigerade.
Tycker själv att jag har utvecklats rätt mycket! :)
Vad tycker ni?
Dem 5 första som kommenterar får en fet länk!


Den nya tröjan!

Slarvig redigering av den nya tröjan. Tänkte att ni kunde få se den lite närmare. :) Är osminkade på bilden, hehe. Köpte tröjan på H&M och den kostade 150 kr.
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Smink är inte alltid brun gegga i facet, det kan vara rosa gegga också!

Det här är då alltså min lilla studio ^^ Hemma hos mig, haha. Men den funkar bra! På kvällen sminkade jag mig och gick ner och tog självporträtt pågrund av rastlöshet. Tänkte att det var lika bra att krossa "sminkidealet" när alla andra ändå håller på med kroppsidealet. Såhär kan man ju också se ut!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Veckans blogg!

Yesbox, veckans blogg avgörs den 16/8-11.
Lycka till!

Följ mig på blovlovin & länka mig i din blogg för större chans att vinna ! :) Det är absolut inget måste, men det ger dig större chans!

Videoinlägg

Videon hackar för mig.. :/ Hoppas den inte gör det för er! Iså fall är det fel på min dator, då får jag spela in på någon annan dator här i huset.. ;) Tror vi har 7-8 stycken, och vi är tre personer i familjen. Haha, men jag låter videon tala för sig själv ! :)
Ha en bra kväll. ♥

Home from the stable

Hej, nu är jag hemma. Statistiken gick upp jättemycket, sen ner igen nu. Inte så roligt. Men hoppas att den går upp snart igen ! :) Idag har jag somsagt varit i stallet, det var inte så roligt.. Eller det var ju roligt att  vara med hästarna men jag och Elin var tvugna att följa med Emma ut när hon red Casper, i två och en halv timme! Sen hade hon lovat att vi skulle få rida, men det fick vi såklart inte. Men aja, ska inte göra det här inlägget tråkigt. Hade såklart med kameran och vissa kort blev faktiskt bra. :) Så, jag antar att ni fattar att jag tänker visa bilder från stallet nu. ;)
Juste, btw min bloggtrafik funkar inte! Jag får aldrig mer poäng och så, fast det har egentligen aldrig funkat.. Är det så för er också, sötnosar? ♥
Dagens outfit, och Caspers facelook ! ;)

Matglad!

Oj, texten blev låt stor, hehe.. Men jag och Casper :)♥


Blev inte särskilt nöjd med bilderna..

Nu ska jag ta en dusch och göra mig lite fräsch.. ;) Sen fota bubblor tror jag :) Det får ni se i så fall, puss! ^^

Äppelängen

Kamera: Canon EOS 1000D Objektiv: Canon EF 50 mm f/1,8 II
Foto: Pappa Modell: Jag
Inställningar: Bländare; 1,8 Slutartid; 1/1000
Igår fotade jag ju lite självporträtt på eftermiddagen och jag blev heltokejnöjd. Med den första bilden däremot, den blev jag galet nöjd med! Var länge sen jag fotade självporträtt, senast var ju på Nässlingen, kommer ni ihåg dem bilderna? :) Dem här blev inte lika fina, men ändå helt okej.
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Ny design!

Är sjukt nöjd med den nya designen! Är inte riktigt klar, men nästan. Vill bara få upp menyn lite, osv. Lägga in lite mer bilder i menyn och ja, det får ni se! ;d Satt och gjorde den tre timmar igår kväll, och ska fortsätta idag. Så det tar säkert minst fyra timmar sammanlagt. Men det är det värt, tycker jag! Yes, ville bara berätta om den här lilla nyheten.. ;) Gör bara ett tidsinställt till er nu när jag uppdaterar på morgonen.
Ha en superfin dag!

Färg vs svartvit?

Behöver eran hjälp! Färg/svartvit? Ska nog ha denna bild på min nya design. Om det nu blir någon ny, är ju lite slö av mig. Eller rättare sagt, jag vill njuta av dem två sista veckorna av sommarlovet innan jag börjar! När skolan börjar ska jag göra en ny design, och förmodligen header, men jag vet inte. Ni gillar ju min header, så har ju lite beslutsångest.
Idag har jag tränat med pappa, fotat självporträtt & lite annat. Var även på Scä, det gick bra.. Tror jag? :) Åt lunch på ett mumma ställe, åt kycklingspett, melon, rödris, bönor, olika röror & såser, och ja, det var sjukt gott! Imorgon ska jag upp klockan halv nio, tidigt, tidigt! ;d Men jag ska möta Elin och hennes kompis, jag ska nämligen till stallet för att fota och rida. :) Ska bli roligt! Hörs kanske mer ikväll, massa pussar!

Pussel

Visste ni att jag hade katt? Om inte, han är världens finaste tioåring. Pussel heter han (: Tog lite kort på honom, blev nöjd med två av dem. Tänkte visa er bilderna! Förresten, glöm inte att svara på den här superviktiga frågan.

PANIK!

Behöver verkligen eran hjälp! Vet inte hur jag ska göra ;s.
Är rätt nöjd med det här också.. ;) Tack! ^^

Fototips - Få till oskärpan i porträttbilder

100 % oredigerad bild, där ser ni att det inte har något med redigeringen att göra!

"Hur tar du så bra bilder?", "Hur får du så suddig bakgrund?", "Hur är du så bra på att fota?", "Dina bilder är så fina! Redigerar du dem så att dem blir så?" Osv, osv.. Det där är frågor jag får så gott som varje dag! Och nu tänkte jag berätta, hemligheten bakom "den suddiga bakgrunden", eller det korta skärpedjupet som det egentligen heter.
Det handlar mest om den som står bakom kameran, och framför såklart! Men det krävs tid, massvis med tid, varje dag. Tålamod, den första bilden man tar ser alltid hemsk ut. Den första bilden man tar kommer inte bli årets bild i Metrotidningen. Det bara är så. Men träning, det ger mycket. Sen handlar det om objektivet, inte så mycket om kameran som många tror.. Alla sågar 1000D totalt men ni ser ju själva - Eller ja, ni gillar ju mina bilder riktigt mycket! Om man ska få en suddig bakgrund med ett standardobjektiv, ställ dig en bit ifrån, och zooma in så mycket det går! Då blir bakgrunden suddigare. Ett annat knep är att ha den lägsta bländaren på din kamera. Liten bländare, kort skärpedjup. Stor bländare, långt skärpedjup. Till en liten bländare ska du ha en rätt lång slutartid, men inte för lång, då blir bilden suddig. På bilden ovan har jag inställningarna; 1,8 på bländaren och 1/800 på slutartiden. Det tar ett tag att lära sig kamerans inställningar och inte fota med auto, men man lär sig! Utforska din kamera, tryck in alla knappar och se vad som händer.. Det gjorde jag. Jag har lärt mig mer och mer för varje dag, och nu kan jag till och med så mycket så jag får lära ut till andra!
Frågor? Mejla [email protected] eller kommentera inlägget.
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Nature

Canon EOS 1000D + Dem två första bilderna med Canon EF 50 mm f/1,8 II och dem två sista med mitt kitobjektiv, Canon EF 18-55 mm.

Jag ska göra en ny design & header, den som jag har nu känns.. Ful. Det ser ut som att jag är jättedålig på design. Jag ska göra en ny, måste bara lära mig lite mer om stilmallar och ta reda på saker först.. Är inte så bra på det trots allt, inte lika bra som jag vill vara..
Detta är ett tidsinställt inlägg.


Jag blev veckans blogg...

Ja, ni hörde rätt! Jag blev veckans blogg hos Evelin ! :) Blev jätteglad när jag såg att det blev jag! Men ja, innan maten var jag och mamma ute på "powerwalk.. ;) Skönt att röra på sig! Passade på att ta med kameran och tog lite bilder. Here it is!
Canon EOS 1000D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Jag är inte särskilt nöjd. Ska träna lite mer på naturbilder, är inte så bra på det. Men det ska jag bli! Ska satsa lite mer på det, det är ju inte så roligt för er att bara se porträttbilder hela tiden.. Även om jag brinner för porträtt..
Vilken av bilderna var eran favorit?

Mikaela

Hej allihopa! (:
Har nyss ätit lunch. Kom hem för ett tag sen, har fotat Mikaela idag, i drygt två timmar. Hennes kompis Sara var också med. Det var såklart lite nervöst, har aldrig träffat dem förut och dem ska liksom börja nian.. Haha, men det gick bra! Fick några fina bilder. Mikaela ska ha dem till Modell Stockholm, en tävling hon ska delta i och kanske bli modell! :) Riktigt roligt att just jag fick fota henne! Det regnade ju idag, så vi tog både inomhus och utomhus. Ska göra en liten film också till er, filmad med iphonekameran.. Tänkte visa några bilder.
Canon EOS 1000D + Canon EF 50 mm f/1,8

Måste säga att jag är grymt nöjd! Och Mikaela är så sjukt fin.
Vad tycker ni?
... Fast jag vet redan vad ni tycker. G R Y M T.

Pussisar! ♥

Ska köpas inom kort!

Vill verkligen ha ett Close up + 10-filter. Det kostar bara 100 kr och det fungerar nästan som ett makroobjektiv. Okej, det är inte fullt samma effekt men det fungerar superbra. Jag är inte så bra på makro, eller naturfoton över huvud taget.. Det är nog porträtt som är min grej! Men ska köpa ett Close-up och öva, öva, öva! Det skulle ju vara roligt om jag blev bra på naturbilder också.. :)
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Moa pt. 3

Och en bild i svartvit! (:
Nu i efterhand, blev bilderna rätt bra!
Ni är slöa på att kommentera, kom igen nu! Vad tycker ni om bilderna? :)

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Homemad

Så går det när man använder självutlösaren och kameran stående på en byrå..
Godmorgon! Är trött, borde egentligen sova nu men har en fotografering idag också! Med Mikaela somsagt. Ska bli roligt! Men just nu regnar det så det kanske blir en inomhusfotografering.. Aja, det funkar det också!
Igår kväll gjorde jag en hemmagjord reflexskärm, den ser inte så värst proffsig ut med tejpbitar här och där, men det var värt ett försök! Bättre än inget liksom. Den kommer inte användas idag just, men ska prova den på mamma någon dag! Tror inte så mycket på den, haha. Men aja, skulle bara tacka för statistiken idag, har redan rätt många! ^^ Nu måste jag kila, puss!



Moa pt. 2

Canon EOS 100D + Canon EF 50 mm f/8 II
Jag ångrar att jag la upp oredigerade bilder, nu har jag avslöjat mig. Skillnaden är stooor! Här är i alla fall andra delen, vad tycks? :) Imorgon ska jag somsagt fota Mikaela och så ska jag tjäna lite pengar ! :) Vill nämligen köpa ett Close up + 10 filer, kostar bara 100 kr! Ska även visa vad jag köpte idag imorgon, och göra något önskeinlägg tror jag.. :)
Pussar till er!

Fotografering med Moa

Hejsan svejsan!
Idag har jag fotat Moa. Mötte henne vid tolv, hon hade några ombyten med sig, även en väska och ett rött äpple.Temat skulle vara hälsosam & fräsch, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, haha, Moa förstår vad jag menar! Det blev rätt mycket flummbilder men några blev rätt bra. Kanske gör en "Bakom kulisserna-film" också, så får ni se flummbilderna. Annars var vi i Vällingby köpte världens största godispåse på 400 gram! Och leggings & en ny bh. Blev nöjd med allting i alla fall! Alla vet säkert hur jag blir när jag äter godis, superflummig! Så flummig så jag svär när vi inte går gå på toa gratis i Kfem och "Det är förjävligt att inte en enda människa ska få uträtta sina jävla behov utan att betala!" Och flirtar med en typ 80-åring på bussen, garvar så mycket så en muslimsk tant ger mig värsta mördarblicken och när 80-åringen börjar klia sig på magen ska jag naturligtvis dra upp tröjan så hela min mage och bh syns och göra exakt likadant! Haha, det är jag när jag har ätit för mycket godis. Föreslå aldrig att köpa godis när ni är med mig! Tyvärr är Moa en riktig godisgris så det var lite hennes fel, hehe.. Håller på att ladda in bilderna till datorn i alla fall men det har tagit ungefär en timme nu.. Min dator är jätteseg också, ska starta om den och se om det hjälper! Annars för jag blogga från någon annan dator. Imorgon har jag även en fotografering med Mikaela, hennes kompis Sara ville även följa med och se hur jag fotar, superkul! Men nu är bildena uppladdade, här kommer några:
Canon EOS 100D + Canon EF 50 mm f/8 II

Blev rätt nöjd med bilderna, fler kommer nog ikväll eller inom kort.
Vad tycker ni? :) Jag vet redan att ni tycker Moa är skitsöt, jag är inte ett dugg avundsjuk på hennes leende eller hår! Nej nej, absolut inte...

Önskeinlägg - Hur man klipper ut i Gimp

Har fått massa förfrågningar på önskeinlägg, väljer två av dem just nu. Ett av dem var hur man klipper ut ett föremål i Gimp, och det ska jag visa nu! Jag använder mig av Gimp 2.6.
Börja med att klicka på saxen, och sen på motivet du ska klippa ut.
Sen trycker du bara runt helt motivet, när du är klar klickar du i mitten. (Förlåt för dåligt utklippt.)
När du ska klippa ut själva bilden håller du in ctrl + x samtidigt. Då ser det ut såhär. När du sen ska klistra in på ett annat "papper" håller du istället in ctrl + v.
Superenkelt! Om du har några frågor, kommentera så hjälper jag dig, eller mejla [email protected]. (:
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Önskeinlägg - Före & Efter

Före & Efter
Vad jag redigerat - Ljus och kontrast.

Vad jag redigerat - Kontrast och lagt till effekten "supernova".

Vad jag redigerat - Ändrat ljusnyansen i Curves, och ändrat kontrast & ljus.

Alla bilder är tagna av mig med min Canon EOS 1000D och objektivet Canon EF 35-70 mm (22 år gammalt!)

Detta är ett tidsinställt inlägg.


Nytt i necessären!

Denna dag har varit sjukt bra! Köpte först en ny Body Lotion, viktigt ni vet, mihihi. Och en ny mascara, min var nästan slut. Köpte en från Maybelline, är sjukt nöjd! Resultat ser ni ovan. Efter det åkte vi till Expert igen, fast i Barkarby. Vi fick testa ett likadant objektiv som jag hade och jämföra, och de var jättestor skillnad. Det var ju visst trasigt. Så mamma lyckades, på något sätt.. Få över 700 kr i rabatt! Och då köpte vi det nya objektivet, ett likadant alltså. :) Är jätteglad! Nu kan jag äntligen fullfölja mina fotograferingar som väntar i helgen utan problem. Många läsare har även efterfrågat "före-efter" bilder, och det kommer upp imorgon! Missa inte ;). Nu ska jag hoppa på ett ben och och hålla för näsan.
Pussar! ♥

Lite nytt om mig!

- Jag har väldigt lätt för att träffa nya människor. Sant, jag kan bli kompis med någon hur lätt som helst! Är väldigt framåt och pratar mycket, haha.. Men det leder väl till att den andra personen känner sig "trygg" och man blir kompisar snabbare.

- Till hösten börjar jag IES, alltså Engelska Skolan. Ser fram emot det supermycket! Min bästa vän, Julia ska också börja där. Tyvärr kom vi inte i samma klass men jag kom däremot i samma klass som mina kompisar Tilde & Paulina! (:
- Jag har bloggat på olika bloggar sedan typ 2008. Men det har aldrig riktigt lyckats, förra året var mitt besökarrekord runt 15 unika, haha.. Brukade ha typ 7. Nu har jag betydligt mer än så kan jag ju säga!
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Självporträtt

Tjenare mittbena!
Idag har jag och mamma varit i Vällingby, vi skulle kolla mitt objektiv. Killen på Expert tyckte inte det var nåt fel, vi hade ju satt ihop det igen.. Men det är inte som det brukar. Ljuset blir jättekonstigt, det ändras inte, till och med skärpan blir suddig trots att jag har en kort slutartid? Är jättebesviken på mig själv att jag var så slarvig innan vi åkte, brukar alltid med stort A lägga in det invirat i mitt täcke, på massa kuddar i min mjuka säng. För en gång skull glömde jag det, och då åkte det i golvet.. Aja, får se om det blir ett nytt eller om det är något jag gör fel. Har i alla fall tagit självporträtt, eller i bilen, haha. Mitt hår blåste så fint så jag blev nöjd med bilderna. :)
Kamera: Canon EOS 1000D. Objektiv: Canon EF 50 mm f/8 II Modell: Martina Brandt (jag)
Väldigt slarvigt redigerade. Men aja, nu ska jag gå och färga håret! Vad blir det.. Ljusare, mörkare, ginger? ;o
Pussochkram! ♥

Objektivmugg

Satt bara och sökte på lite olika objektiv, och då kom denna upp! Det är då alltså inget objektiv, det är en mugg, alltså som man kan ha tillexempel varm choklad eller kaffe i. Det finns både Canon-muggar och Nikon-muggar. Dem kostar 240 kr. Priset är lite dyrt för en mugg kanske, men idén är ju väldigt rolig!
Skulle klart kunna köpa en sån här, men samtidigt känns det lite onödigt.
Har ni någon speciell mugg? :)

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Tänkte visa lite bilder från sjösportlägret..

I början av sommaren var jag på ett sjösportläger. Man åker båt, navigerar, gör man över bord och massa sånt. Vi lärde oss även om brännskador, andningshjälp och massa sånt. Tyckte ledarna var sådär, men lägret var väldigt lärorikt! Tänkte visa lite bilder därifrån, det är jag på alla bilderna!
Oj, vilken fin bild! Höhö..
Fotograf: Ulf Hedenström. Båtförare & redigering: Martina Brandt (jag) Kamera: Nikon D300.

fjärde augusti

Hej och förlåt för dåligt uppdaterat idag!
Har åkt båt hela dagen och kom hem för inte så jättelänge sen. Under resan ramlade mitt Canon EF 50 mm-objektiv i golvet i en våg, blev såklart sjukt ledsen. Mamma och jag ska åka in imorgon och se om det går att laga, annars får jag ett nytt. :) Tur det i alla fall, har ju två fotograferingar i helgen och behöver det objektivet då! Rekommenderad verkligen till porträttfotografering.
Men ja, annars då? Har ätit kräftor till förrätt, mums! Men har lite kort "kräfttålamod" , så det blir bara att jag äter stjärten, klorna går ju aldrig av! Haha, men som kompensation på att jag uppdaterat så dåligt blir det någon form av videoinlägg ikväll. Det gillar ni va?
Massa pussar till er! ♥


Ska nog beställa...

Det finns en sida där man kan designa sina egna kläder, och jag tror jag ska beställa hem denna söta tröja. Färgen var jättefin och jag älskar texten. Det säljs ju redan sådana men det är ju mycket coolare att ha designat den själv ^^ Sen är det 100 % bomull, åh vad mysigt. Endast 261 kr för den här tröjan, och det är inklusive moms & frakt. Tycker det är ett helt okej pris. Ska nog beställas inom kort! Vill du också designa dina egna kläder? Klicka här.
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Ny design till mig och Julia

Igår fixade jag även min och Julias design, för att komma till våran superblonda blogg klickar du här. Blev nöjd med designen, den är väldigt enkel. Bytte även header, satte bara in en bild. Tycker bilden är väldigt fin på oss faktiskt, eller den är somrig. Satte även in lite mindre lyckade bilder i menyn. Hoppas Julia också gillar designen! Jag bytte ju typsnitt och allt, hoppas det blev bra, att alla läsare också tycker det. Men jag tycker den blev fräsch, så den här kommer vi nog ha ett tag! (:
Vad tycker mina kära läsare om saken? ;)

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Godnatt

Kom nyss hem.
Berättar mer imorgon, allt är löst mellan mig och Svampen nu i alla fall. ♥
Puss och godnatt.

Rosta brödet smidigt

Hittade denna brödrost när jag kikade runt lite på inyternet. Den är väldigt liten, snygg design och smidig att rosta brödet i. Brödet, som ni säkert ser, kan vara väldigt stort och ändå få plats i den här lilla brödrosten. Den är gjord i stål vilket gör att den håller bakterier och sånt borta. Jag tycker den här brödrosten verkar jättesmidig faktiskt.
Skulle ni vilja köpa denna? (:
Jag vill höra just din röst!
Pussar.♥

Hollister in my ♥



Mumsiga kläder. Älskar Hollister, dem gör så sjukt fina kläder. Ganska dyra bara, eller vissa plagg är rätt dyra, men kvaliteten är ju super och dem är skitsnygga. Nu har Hollister förresten öppnat i Sverige, det var bara någon dag sedan faktiskt! Måste åka dit och kika lite någon gång ;). Har klippt ihop ett fult collage med höstinspirerade kläder från Hollister, tyckte dem var snygga & passar bra till hösten.
Vad tycker ni, är det för tidigt att börja sälja höstkläder redan?
Kommentera!

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Födelsedagspresent

Detta objektivet önskar jag mig i födelsedagspresent, det är ett teleobjektiv. Objektivet är 70-300 mm och kostar endast 1500 kr. Objektivet är från märket Tamron, vilket är ett väldigt prisvärt märke som samtidigt håller sitt löfte att tillverka objektiv med hög kvalité. Har sett många fotobloggar som äger något Tamronobjektiv, och bilderna får superbra upplösning. Jag vet inte om man kan ta bilder med det här utan stativ, med tanke på att det är 70-300 mm. Men jag är nog rätt stilla på handen.
Vad tror ni - Kan man använda det här objektivet utan stativ? (:
Detta är ett tidsinställt inlägg.

Rehab för Demi Lovato

Visste ni att Demi Lovato, den kända sångerskan nyss kom ut från rehab? Där har hon varit sedan november 2010. Hon kom till Rehab för att hon har bulimi, vilket är en ätstörning liknande anorexi. Man är rädd för att gå upp i vikt, spyr upp maten och känner sig äcklig. För att veta mer om bulimi, klicka här. Jag tror ingen hade räknat med att just Demi skulle ha bulimi, det är väldigt förvånande, eller hur? Det är så sjukt synd om alla som måste drabbas av sånt. Var det någon som visste det här?

Fotosidan, Möja och Plopp

Tre lite halvdåliga bilder som beskriver exakt vad jag gör just nu! Kom nyss hem från Möja, tog jollen över dit i full gas som vanligt, haha, så typiskt mig. (: Handlade i alla fall Plopp och en tidning där, även lakritsgodis till pappa som önskade det. Tidningen heter, som ni nog ser "Fotosidan", hoppas den är bra! Den var ganska billig för att vara en fototidning, 80 kr ungefär kostade den. Det är ju inte så farligt! Nu ska jag ta det lite piano, dricka något gott och bara ta det lugnt innan maten. Får se vad som händer sen!
Pussar.

Halahalten

Mindre fin bild på mig..
Lite randombilder, mest från idag.
Hej, vill först och främst tacka för alla sjukt söta kommentarer!
Ni är så underbara, ni gör min dag (: Gårdagen var jätteskön, gjorde inget speciellt och det var därför det var så skönt. Badade lite, tvättade jollen och så. På kvällen åkte jag jolle med Emmy, jag körde jättevilt då, full gas tills Uffe skrek att vi var jättenära en grynna, haha. Senare, efter maten spelade jag, Emmy och svampen vattenpoker. Jag vann med att hålla mig längst, trots att jag fick i mig 2,5 liter ungefär! Oj vad dåligt vi mådde sen. Gick "hem" vid 11 ungefär, så det var ganska tidigt (:
Idag har vi varit på ett jättemysigt ställe, Tännskär. Där fanns en jättehal klippa som vi kallade för Halahalten, haha. Det fanns också en jättestor lagun där och två små. Vi åt lunch där också och solade på klipporna som var stekheta, sjukt skönt verkligen! Hemfärden blev väldigt skumpig, typ så skumpig så vi inte skulle åkt där med stora båten! Det kom in så mycket vatten så vi inte kunde behålla planfarten, det såg ut som att vi hade badat med kläder och ja, det var inte roligt. Nu när jag skriver detta åker jag båt, men inlägget publiceras lite senare. Fortsätt att kommentera och besöka lika bra som ni gör nu! Pussar (:
Vad har ni gjort idag? :)

Resultat av fotograferingen med mamma

Canon EOS 1000D - Canon EF 50 mm f.8 II
Några av bilderna finns på min header.. Eller rättare sagt - Två stycken. Var och fotade med mamma häromdagen och tänkte att det kunde vara lite kul för er att se resultatet! Här har ni. Hatar ju att stå framför kameran men trots allt blev bilderna helt okej. Med tanke på att jag verkligen är en usel modell, haha.. Jag kan verkligen inte stå framför en kamera och se naturlig ut, jag hör hemma bakom kameran.
Var tycker ni jag gör mest nytta - Bakom, eller framför kameran? (:

Detta är ett tidsinställt inlägg.

Bloglovin

Tjenare!
Nu är det så att lilla jag har fixat Bloglovin! Och det är skitkul faktiskt. Men jag följer dem jag vill följa, så om jag inte vill följa dig via Bloglovin - Förstå det. (: Dem bloggar jag gillar, dem bloggarna följer jag. Hur enkelt som helst! Ni får såklart mer än gärna följa mig via Bloglovin, det skulle göra mig superglad! Om du inte är medlem, klicka på bilden, eller här!
Detta är ett tidsinställt inlägg.
Puss!

RSS 2.0